Home / Tolken

Tolken

Diversiteit maakt de wereld spannend en afwisselend. Mensen spreken niet allemaal dezelfde taal. Een tolk is vaak de onmisbare spil wanneer men elkaar wil of moet begrijpen. FEDDE VERTAALT levert al 20 jaar tolkdiensten. Je kunt bij ons voor meer dan 40 talen gebruikmaken van beëdigde tolken en vertalers.

Wil je onze ervaren tolken zelf ervaren?

“Al ruim 20 jaar werk ik als beëdigd tolk Nederlands-Engels en vice versa voor verschillende notarissen, advocatenkantoren en vertaalbureaus. In de rechtbank is het absoluut zaak dat ik onafhankelijk vertolk wat er over en weer wordt gezegd. Ik ben dan ook beëdigd door de rechtbank.

Met Fedde werk ik al een aantal jaren samen. Hij communiceert duidelijk en heeft mooie opdrachten. We weten wat we aan elkaar hebben en dat is prettig.

Christien

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

 • Binnen 1 uur persoonlijke afstemming

 • Direct een offerte op maat gemaakt

 • Vertalingen in meer dan 40 talen

 • Ervaren native speaking vertalers

 • Altijd nacontrole door een vakspecialist

 

Onze vrijblijvende offerte bestaat uit een duidelijke projectbeschrijving, deadline en een scherpe totaalprijs.

Direct contact gewenst?

 

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: docx, pdf, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

  Onze ervaren tolken

  Ons vertaalbureau werkt nauw samen met beëdigde en reguliere tolken. Onze beëdigd tolk vertalers brengen hun expertise in op momenten dat jij er helemaal zeker van wilt zijn dat er geen ruis tussen jou en jouw gesprekspartner(s) is. Dit kan zijn bij een zakelijke onderhandeling, bij een conferentie, in de rechtbank, bij de aankoop van een huis en de overdracht ervan bij de notaris. Tijdens deze voor jou belangrijke gebeurtenissen is het van essentieel belang dat er in alle talen op de juiste wijze gecommuniceerd wordt.

  Onze opdrachtgevers

  Ons vertaalbureau helpt jou graag met jouw vertalingen

  Aanvragen spoedvertaling
  Vrijblijvende offerte