Home / Marketing & Communicatie

Hét vertaalbureau voor e-books, SEO en websitevertalingen!

De vertalers van ons vertaalbureau vertalen dagelijks teksten voor websites, e-books en online content voor diverse opdrachtgevers. Wij weten uit ervaring dat, naast een juiste vertaling van de tekst, de SEO en de tone-of-voice minstens zo belangrijk zijn en het verschil maken tussen wel of niet gevonden worden online.

FEDDE VERTAALT garandeert de kwaliteit van jouw marketingcommunicatie door:


 • Binnen 1 uur persoonlijke afstemming

 • Direct een offerte voor jouw vertaling op maat

 • Branche-ervaren vertalers

 • Ervaren native speaking vertalers in 40 talen

 • Altijd nacontrole door een vakspecialist

 • Altijd één vast aanspreekpunt voor jouw vertaling

Elke offerte bestaat uit een duidelijke projectbeschrijving, deadline en een scherpe totaalprijs.

5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Direct contact gewenst over jouw vertaling? Bel: 06-3818 5504 of gebruik de chat.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: docx, pdf, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

  Onze vertalers verdiepen zich in jouw vertaling

  Wij hebben geleerd dat het laten vertalen van een commercieel document niet alleen een kwestie is van het letterlijk vertalen van de woorden. Onze vertalers houden bij een commercieel document rekening met bijvoorbeeld de marktsituatie in jouw bedrijfstak en jouw marketingaanpak en –strategieën. Deze kunnen behoorlijk verschillen maar ook de cultuur van het desbetreffende land beïnvloedt de manier van communiceren.

  Onze vertalers verdiepen zich in jouw vertaling

  Wij hebben geleerd dat het laten vertalen van een commercieel document niet alleen een kwestie is van het letterlijk vertalen van de woorden. Onze vertalers houden bij een commerciële vertaling rekening met bijvoorbeeld de marktsituatie in jouw bedrijfstak en jouw marketingaanpak en –strategieën. Deze kunnen behoorlijk verschillen maar ook de cultuur van het desbetreffende land beïnvloedt de manier van communiceren.

  Professionele vertalingen door ervaren websitevertalers

  Onze vertalers zijn erg ervaren en kundig en in staat om voor jou de juiste nuances aan te brengen in het vertalen van de tekst voor bijvoorbeeld een internationale website.

  Een spoedvertaling aanvragen
  Ik wil een vrijblijvende offerte

  “Taal staat nooit stil”

  Onze website vertaler aan het woord

  Ik kennen de
  vaktaal van
  de doelgroep

  Al meer dan 40 jaar vertaal ik onder andere kunstboeken, literaire teksten, marketingmateriaal, webteksten en andersoortige documenten die een soepel lezende vertaling nodig hebben. Ondertussen ken ik Fedde ook al bijna 15 jaar. Van de start van zijn carrière in de vertaalwereld tot zijn eigen vertaalbureau. Ik werk graag met hem samen vanwege zijn enthousiasme, liefde voor het vertaalvak en interesse in mensen. Overleg met hem is altijd plezierig.

  Jouw website vertalen door betrokken SEO vertalers

  Een professionele vertaling van jouw website-tekst biedt bezoekers uit andere landen de mogelijkheid om ook kennis te nemen van jouw bedrijf, jouw producten, diensten of het verhaal daarachter. Belangrijk om jouw website ook beschikbaar te maken in andere talen. In het bijzonder wanneer jij een internationaal gerelateerd product of dienst aanbiedt en graag jouw markt(en) wilt uitbreiden. Onze vertalers hebben ervaring met het vertalen van websites in verschillende contentmanagementsystemen zoals WordPress, Joomla en Drupal.

  De voordelen van ons vertaalbureau:

  • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers

  • Jouw commerciële vertalingen op maat

  • Deskundige en betrokken vertalers
  • Snel, betrouwbaar en accuraat
  • Moderne vertaaltools

  • Puntjes op de i
  • Een marktconforme prijs

  Maak kennis met onze werkwijze

  Jouw website vertalen door betrokken SEO-vertalers

  Het professioneel laten vertalen van jouw website biedt bezoekers uit andere landen de mogelijkheid om ook kennis te maken met jouw bedrijf, jouw producten, diensten of het verhaal daarachter. Belangrijk om jouw website ook beschikbaar te maken in andere talen. In het bijzonder wanneer jij een internationaal gerelateerd product of dienst aanbiedt en graag jouw markt(en) wilt uitbreiden. Onze vertalers hebben ervaring met het vertalen van websites in verschillende contentmanagementsystemen zoals WordPress, Joomla en Drupal.

  Een spoedvertaling aanvragen
  Ik wil een vrijblijvende offerte
  Sinds twee jaar werkt Zebra Technologies samen met Fedde Vertaalt. Onze case studies worden vertaald met kennis van zaken, gevoel voor vakspecifiek jargon en stijl. Dankzij korte lijnen kunnen wij deze snel online plaatsen.” Max Huijgen

  Onze opdrachtgevers

  Ons vertaalbureau helpt jou graag met jouw vertalingen

  Met spoed vertalen
  Vrijblijvende offerte